Επικίνδυνος δρόμος

Εδώ και μια βδομάδα ένας τεράστιος βράχος που αποκολλήθηκε στην γειτονιά του Αγ. Νικολάου ταλαιπωρεί όλους τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τον κάτω δρόμο του Αϊ-Γιάννη για να βγουν στην άκρη του χωριού.  Πολλοί οδηγοί, μη μπορώντας να περάσουν, αναγκάζονται να γυρίζουν πίσω με την όπισθεν, μπλέκοντας σε μια απίστευτη ταλαιπωρία.  Άλλοι πάλι, περισσότερο ριψοκίνδυνοι, επιχειρούν να περάσουν στο χιλιοστό διακινδυνεύοντας να πέσει το αυτοκίνητό τους από κάτω στο γκρεμό.

Παράλληλα ελλοχεύει και ο κίνδυνος λόγω των συνεχόμενων βροχών να καταρρεύσουν  οι διπλανοί βράχοι και να παρασύρουν την κολόνα της ΔΕΗ που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.  Παρά τις διαμαρτυρίες, όχι μόνο των περιοίκων αλλά και των οδηγών, στη Δημαρχία και την Αστυνομία,  δε φαίνεται να συγκινείται κανείς. Δεν ξέρω πραγματικά ποιος είναι υπεύθυνος να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και να προστατέψει τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα πεζών και οδηγών.

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα περιμένουμε πρώτα να συμβεί το ατύχημα και μετά να πάρουμε μέτρα. Ελπίζω να μην επαληθευτεί για μια ακόμη φορά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: