Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξωτερικούς αρθρογράφους μας.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πληθαίνουν τα άρθρα που ανεβαίνουν στο Αράχωβας blog. Από τον Φεβρουάριο του 2009 που ξεκινήσαμε μετράμε 897 αναρτήσεις. Αν και υπάρχουν στην αριστερή στήλη οι κατηγορίες στις οποίες ανήκουν τα άρθρα και μπορεί να ανατρέξει κανείς σ’ αυτές και να αναζητήσει κάποιο κείμενο που ανέβηκε στο παρελθόν, η αναζήτηση είναι δύσκολη και μερικές φορές αδύνατη αν δεν επιλεγεί η σωστή κατηγορία.

Αυτό είναι άδικο για κάποια πραγματικά αξιόλογα άρθρα και κυρίως είναι άδικο για τους αρθρογράφους που δεν ανήκουν στην ομάδα διαχείρισης του Αράχωβας blog και κατά καιρούς μας έχουν εμπιστευτεί κείμενά τους για δημοσίευση.

Προσπαθώντας να βάλουμε όσο μπορούμε μια τάξη στο blog, δημιουργήσαμε μια σελίδα που υπάρχει στην κορυφή με τίτλο «Συνεργασίες» όπου μπορείτε να βρείτε άρθρα εξωτερικών αρθρογράφων του ιστολογίου. Δεν μιλάμε για ανακοινώσεις αλλά για άρθρα άποψης. Θα ακολουθήσει άλλη μια σελίδα όπου θα υπάρχουν αναρτήσεις  που εμείς έχουμε ξεχωρίσει ως σημαντικές. Αλλά αυτό θέλει περισσότερο ψάξιμο και εσωτερική συνεννόηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από το Αράχωβας blog στους (αλφαβητικά) Μπάμπη Λαγογιάννη, Γιάννη Αναστ. Λουκά, Ιωάννα Θεοδώρου-Λουκά, Στέργιο Μπακολουκά, Βικτώρια Νικολαΐδου, Παναγιώτη Θεοδ. Φορτώση, αλλά και Καλούσα, Ελεύθερο Πολίτη και Vani για τα κείμενά τους.

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: