Φ. Κουβέλης: Μας ενδιαφέρει πολύ το περιεχόμενο της κυβερνητικής εξουσίας.

«Μας ενδιαφέρει πολύ σημαντικά το περιεχόμενο της κυβερνητικής εξουσίας. Αυτή καθορίζει την πορεία της χώρας και της κοινωνίας. Δεν θέλουμε να νίπτουμε τας χείρας μας», δήλωσε σε συνέντευξη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Αναπτύσσοντας ολοκληρωμένα τη θέση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στο ζήτημα της διακυβέρνησης της χώρας, ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε:

«Δεν υπερασπίζομαι καμία αριστερά ως αριστερά του στείρου καταγγελτικού λόγου και της παραμονής στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Όσο χρήσιμος και αν είναι ο καταγγελτικός λόγος για να απαξιώνει και να αποκρούει μια συντηρητική και αδιέξοδη πολιτική, άλλο τόσο δεν αρκεί από μόνος του.  Χρειάζεται η εναλλακτική πολιτική πρόταση και η εφαρμογή αυτής της πρότασης. Μας ενδιαφέρει πολύ σημαντικά το περιεχόμενο της κυβερνητικής εξουσίας. Αυτή καθορίζει την πορεία της χώρας και της κοινωνίας. Δεν θέλουμε να νίπτουμε τας χείρας μας και να μένουμε μακριά στο απυρόβλητο και στην ασφαλή θέση ενός πολιτικού περιθωρίου που μπορεί να παρεμβαίνει αλλά χωρίς να μετέχει».

Πηγή: eklogika.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: