Ψεκάζουν τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μαξίμου!

Φωτογραφίες όπου διακρίνονται καθαρά τα αεροπλανάκια με τα χημικά που ψεκάζουν τους πολιτκούς αρχηγούς στο Μαξίμου, προκειμένου να λυγίσουν την αντίστασή τους και να συμφωνήσουν με την Τρόικα, διέρρευσαν χθές στο διαδίκτυο!

Επιτέλους μια λογική εξήγηση για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά των εκπροσώπων των κομμάτων οι οποίοι όταν είναι έξω από το Μαξίμου, μακριά από την επήρεια των χημικών πολεμάνε με νύχια και με δόντια το μνημόνιο, αλλά όταν βρίσκονται μέσα συμφωνούν, όπως δείχνουν οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Οι φωτογραφίες με τα μικρά ψεκαστικά αεροπλανάκια που περνάνε από πάνω τους την ώρα των «σκληρών» διαπραγματεύσεων, κάνουν από χθες το γύρω του διαδικτύου και δικαιώνουν όσους υποστήριζαν ότι η συναίνεση και η περίφημη εθνική συνεννόηση είναι προδοσία και υποταγή. 

Προφανώς γι’ αυτό ο ξενόδουλος κ. Παπαδήμος φροντίζει να καλεί κάθε τόσο τους πολιτικούς αρχηγούς στο ύπουλο ψεκαστήριο του Μαξίμου: Για να τους εκθέσει ώστε να φανεί ο ίδιος ως ο μόνος κατάλληλος και σοβαρός (αν και η γυναίκα του δεν μιλάει ελληνικά και δεν χορεύει δημοτικούς χορούς όπως θα όφειλε).

Σε ανακοίνωσή τους πάντως, εκπρόσωποι των νεοσύστατων πατριωτικών κομμάτων που ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις επόμενες εκλογές, δηλώνουν ότι σκοπεύουν στην επόμενη σύσκεψη να στείλουν τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα και να καταρρίψουν τα ύποπτα ψεκαστικά, ώστε οι πολιτικοί αρχηγοί να ξαναβρούν το σθένος τους και να ανατινάξουν το Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο καλόγερος Σαμουήλ το Κούγκι.

Πηγή ΜούφαNet protagon

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: