Χαιρετισμός του Δήμαρχου… Λεόντιου.

Διάβασα καλά νέα για τον έξυπνο οικισμό. Μη φανταστείτε τίποτα φοβερό, απλά ότι λειτουργεί η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επειδή στο σπίτι μου ποτέ δεν ανίχνευσα σήμα του arachova-hotspot ούτε στο παρελθόν ούτε τώρα, δεν μπορούσα να συμμεριστώ τη χαρά του ανθρώπου που έδωσε την είδηση.

Το θυμήθηκα όμως όταν πέρασα μπροστά απ´ το σημείο πρόσβασης στο παλιό Δημοτικό (στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν λειτουργεί η μπίλια του ποντικιού, το enter κλπ) και με δυσκολία κατάφερα να διαβάσω στη μοναδική ιστοσελίδα που επιτρέπεται να επισκεφτεί κανείς -αυτή του έξυπνου οικισμού- τον χαιρετισμό του Δήμαρχου Αράχωβας… Γεώργιου Ανδρέου Λεόντιου!

«Σα βγεις στον πηγαιμό για τον έξυπνο οικισμό, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος…». Κάπως έτσι δεν το είπε ο ποιητής;

Έξυπνο οικισμό με τη μορφή που σχεδιάστηκε αρχικά μάλλον δεν θα έχουμε. Ας βάλουμε πιο ρεαλιστικούς στόχους και ας προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτούς. Θετική η on line κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θετική και η επαναλειτουργία του arachova-hotspot. Όμως πρόσβαση στο διαδίκτυο που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οτιδήποτε σχεδιαστεί, πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ. Το υπάρχων δίκτυο κεραιών δεν επαρκεί.

ΥΓ. Δώστε τη δυνατότητα στους πολίτες που θα παρακολουθούν on line τις επόμενες συνεδριάσεις του ΔΣ να θέτουν κι αυτοί ερωτήματα που να είναι ορατά σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: