6ο (Μυθικό) Συνέδριο Bookcrossing στη Λιβαδειά.

Για το Bookcrossing έχουμε ήδη γράψει στο παρελθόν. Ήδη τα πρώτα βιβλία ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Αράχωβα, και τώρα ταξιδεύουν ελεύθερα (κι ευτυχισμένα) σε νέα χέρια.

Και επειδή η τοπική κοινότητα των Bookcrossers στη Λιβαδειά αποτελείται από άτομα που εκτός από μεγάλη αγάπη για τα βιβλία έχουν και πολύ διάθεση και δημιουργική ενέργεια, φέτος έχουν αναλάβει την διοργάνωση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Bookcrossing που θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Ιουνίου 2011 στη Λιβαδειά, με θέμα το τρίπτυχο παραμύθι-μυθολογία-φανταστικό!

Σκοπός του Συνεδρίου: η μάζωξη των απανταχού Bookcrossers, απ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με στόχο την γνωριμία, ανταλλαγή απόψεων και βιβλίων, την ενημέρωση αλλά φυσικά και τη…διασκέδαση!

Από μια πρώτη προσωπική επαφή με τους φίλους της Λιβαδειάς έμαθα ότι ετοιμάζουν πάρα πολύ ωραία πράγματα, όπως εκδήλωση με καλεσμένους νέους συγγραφείς (που ασχολούνται με τη μυθική/φανταστική γραφή) και ξενάγηση παρουσία αφηγητή στα «μυθικά» μονοπάτια της Λιβαδειάς.

Η συμμετοχή είναι 10 Ευρώ και περιλαμβάνει εκτός από τη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις, μια τσαντούλα-έκπληξη (όπως σε κάθε συνέδριο εξάλλου που σέβεται τον εαυτό του…) με μικρά και πολύχρωμα, φαγώσιμα ή πόσιμα, χρηστικά, και φυσικά Bookcross-ικά αναμνηστικά!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό ιστολόγιο του Συνεδρίου, αλλά και στο Ελληνικό φόρουμ του Bookcrossing.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 2 Μαΐου… Όσοι πιστοί (βιβλιοφάγοι) προσέλθετε!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: