Πρόσκληση για συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας θα προβεί στη συγκρότηση  δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, οργάνου με συμβουλευτικές αρμοδιότητες, που συγκροτείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας, όπως εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και οργανώσεις, επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς, οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, εργαζόμενοι στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα, ενώσεις και σύλλογοι γονέων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών, άλλες οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών, εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων. Επιπλέον, στην Επιτροπή Διαβούλευσης συμμετέχουν σε αριθμό ίσο με το 1/3 των εκπροσώπων των φορέων δημότες μετά από κλήρωση.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης:

-Γνωμοδοτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
-Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το Δημοτικό Συμβούλιο ή το Δήμαρχο.
– Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών. Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου του κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται φορείς όπως περιγράφονται ανωτέρω καθώς και δημότες που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Διαβούλευσης να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση τους μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 π.μ. :

  1. Στo δημοτικό κατάστημα του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.
  2. με fax, στον αριθμό 22670-22063
  3. και με e-mail: info@daa.gov.gr
  4. Στα κατά τόπους δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα Αράχωβας, Αντίκυρας, Στειρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα : 22670-22320, 22670-22633

Ενημέρωση για τη συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 μ. μ.

Πηγή Ιστοσελίδα του Δήμου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: