Κίνηση Πολιτών: “Η Ελλάδα νικάει τον Φόβο”.

Η κίνηση Πολιτών: “Η Ελλάδα νικάει τον Φόβο”  αφορά όλους εκείνους που που επιλέγουν να απαντήσουν στην καταστροφολογία, παίρνοντας το παιχνίδι στα χέρια τους.

διαβάζουμε στη σελίδα τους

Περπατάω στο δρόμο και ακούω ανθρώπους να μιλούν για την κρίση. Μπαίνω σε μαγαζιά φίλων όπου το μόνο που λένε είναι «που θα πάει πια αυτή η κατάσταση». Σε ένα ταξί τις προάλλες άκουγα τον οδηγό και τον συνοδηγό να συμφωνούν,  πως σίγουρα σε 1 χρόνο το πολύ θα έχουμε χρεοκοπήσει. Όλοι περιμένουν κάτι να γίνει. Αυτή η συνεχής ανασφάλεια και τα πρόσωπα των περαστικών που πια δεν χαμογελούν εύκολα, αποτέλεσε την αφορμή να φτιαχτεί η κίνηση «Η Ελλάδα νικάει τον φόβο».

Η κίνηση «Η Ελλάδα νικάει τον φόβο» αποτελείται  από απλούς Έλληνες πολίτες. Γραφίστες, ιδιωτικούς υπάλληλους, managers, φοιτητές, συγγραφείς, χορευτές, bloggers, web designers, ζωγράφους, μουσικούς, σκηνοθέτες, δημοσιογράφους, όλοι απλά μέλη της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας οι οποίοι ενώθηκαν με ένα και μόνο στόχο. Να ανατρέψουν το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, γύρω από την οικονομική κρίση, μέσα από την ένωση της τέχνης και της πληροφορίας, καταρρίπτοντας τον φόβο που την τρέφει και την περιβάλλει.

Προσφέροντας απλόχερα το χρόνο, τη δημιουργικότητα και τις ικανότητες τους, σχεδιάζουν και υλοποιούν, μια εκστρατεία πληροφορίας. Αυτή μας φόβισε, αυτή θα μας απελευθερώσει. Μέσα από banners, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, καταχωρήσεις σε εφημερίδες και άρθρα, διαχέουν την ιδέα «Η Ελλάδα νικάει τον φόβο» σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Επιπλέον, επικοινωνούν με μουσικούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορευτές, ζωγράφους τηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό να δημιουργήσουν μια μέρα ένωσης.

Σε μερικούς μήνες από σήμερα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, η τέχνη και η επικοινωνία, ενώνεται με χιλιάδες Έλληνες πολίτες, κοινοποιώντας σε ολόκληρο τον κόσμο, τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε δίχως χρήματα. Η Ελλάδα όχι απλά δεν θα χρεοκοπήσει, αλλά τώρα πια ανθίζει. Νικώντας το φόβο και ξανακερδίζοντας αυτά που ξεχάσαμε. Την αλληλεγγύη, την ενότητα, τις γειτονιές μας, το χαμόγελο, τα όνειρα μας. Δίχως φόβο και ως ένας λαός ενωμένος.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη το group της στο facebook στο οποίο μπορεί ο καθένας να εγγραφεί, και σύντομα ανεβάζει την επίσημη ιστοσελίδα της δράσης της, στο www.greececonquersfear.org .

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην κίνηση

E-mail: greece_conquers_fear@hotmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6973461455

Πηγή  kala-nea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: