Δήλωση του Δημάρχου Λεβαδέων για το νερό.

Με αφορμή δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου, ο Δήμαρχος Λεβαδέων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα επίσημα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων νερού του Δήμου Λεβαδέων τον Ιούλιο του 2010, δεν συμβαδίζουν με το περιεχόμενο και το ύφος των δημοσιευμάτων που απασχόλησαν την επικαιρότητα καθώς, δεν ανιχνεύθηκαν στον υδροφόρο ορίζοντα βαρέα μέταλλα και εξασθενές χρώμιο.
Οι υψηλές συγκεντρώσεις σε εντερόκοκκους και κολοβακτηρίδια που διαπιστώθηκαν στην περιοχή του Ρωμαίικου, οφείλονταν σε βλάβη του συστήματος χλωρίωσης, το οποίο άμεσα αντιμετωπίσαμε τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας.

Όσον αφορά τον παλιό ΧΥΤΑ, δρομολογούμε άμεσα λύση αφού έχουμε ήδη αναθέσει μελέτη η οποία θα αποτυπώσει την υφιστάμενη κατάσταση και τις τεχνικές υποδείξεις για την αποκατάστασή του. Εντός 10 ημερών θα εξασφαλίσουμε την αναγκαία προβλεπόμενη και ορθή λειτουργία του νέου ΧΥΤΑ σε ότι αφορά το μηχανολογικό εξοπλισμό, το προσωπικό και τη διαχείρισή του.

Τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων είναι στη διάθεση των πολιτών του Δήμου Λεβαδέων. Δέσμευσή μας είναι, όλες οι χημικές αναλύσεις νερού και τα αποτελέσματά τους να αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα που θα λειτουργήσει σύντομα ο Δήμος μας.»

Πηγή Βοιωτικά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: