Αθήνα, η όμορφη πλευρά της πόλης.

Ένα εξαιρετικό βίντεο που αναδεικνύει τις ομορφιές της Αθήνας από τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο. Athens. The Little Great City.

Αντίστοιχο βίντεο για την Θεσσαλονίκη από τον ίδιο δημιουργό.

2 Σχόλια

 1. Πολύ ωραίο!
  Έκανες πολύ καλά που το «ανέβασες»!
  Λίγα επιπλέον πληροφοριακά: Ο Μανώλης είναι μέλος μιας φωτογραφικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη (www.stereosis.com). Δεν είναι ερασιτέχνες, έχουν επαγγελματικό προσανατολισμό (και πολύ καλά κάνουν).
  Η Στερέωση διοργανώνει κάθε άνοιξη, στην Θεσσαλονίκη, ένα φωτογραφικό διαγωνισμό με όνομα PHOTODAY ( http://www.photoday.gr ), στον οποίο κάθε διαγωνιζόμενος παραλαμβάνει ένα (αριθμημένο) φιλμ 12 στάσεων και πρέπει μέσα σε 12 ώρες να φωτογραφίσει 12 θέματα που δίνονται κατά την διάρκεια της μέρας. Βρέθηκα στους 2 πρώτους διαγωνισμούς και το απόλαυσα πραγματικά. Βλέπεις την πόλη με άλλο μάτι! Η συγκέντρωση στο να βρεις «το θέμα», η ατμόσφαιρα μέσα σε δεκάδες άλλους με το ίδιο χόμπι, τα τηλέφωνα σε φίλους για να πουν καμιά ιδέα… Μια κουραστικά ευχάριστη μέρα. Αυτά συμβαίνουν το Σάββατο και το βράδυ στις 9:00 παραδίδονται τα φιλμ για να εμφανιστουν/τυπωθούν. Το βράδυ της επόμενης μέρας (Κυριακή), στον χώρο της ομάδας (κάπου στην «διαγώνιο» για όποιον ξέρει από Θεσ/νίκη) συγκεντρώνονται πάλι οι διαγωνιζόμενοι όπου βλέπουν τις αναρτημένες πλεον φωτογραφίες και ψηφίζουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Το σημαντικό εδώ είναι ότι δεν υπάρχει κριτική επιτροπή: Οι ψήφοι είναι από τους συνδιαγωνιζόμενους και νοιώθεις ιδιαίτερη τιμή αν διακριθείς.
  Είναι καταπληκτική εμπειρία και όποιος αγαπάει την φωτογραφία πρέπει να την ζήσει!

 2. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά Σ.Μ.
  Σ’ ευχαριστούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: