Δημοφιλείς προορισμοί και σκουπιδότοποι.

Ένας μίνι σκουπιδότοπος έχει δημιουργηθεί δίπλα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του «δημοφιλούς προορισμού», στην ευθεία του Λιβαδιού της Αράχωβας. Εκεί που ήδη έχουν αρχίσει να περνάνε εκατοντάδες αυτοκίνητα με επισκέπτες του σαββατοκύριακου. Κι ενώ οι κάδοι που υπάρχουν στο σημείο αδειάζουν κανονικά, κανένας δεν σκύβει να μαζέψει και τα σκουπίδια από το πρανές πίσω τους, μάλλον θεωρώντας  τον εαυτό του αναρμόδιο.  Συνέπεια αυτού είναι η ομορφιά που βλέπετε.

Είναι αντίφαση. Άλλοι επενδύουν μεγάλα ποσά στις επιχειρήσεις τους προσπαθώντας να ανεβάσουν το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν για να προσελκύσουν επισκέπτες, κι άλλοι φροντίζουν για το αντίθετο.

Κάτι πρέπει να γίνει. Μέχρι να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή θα έχει φύγει η μισή σεζόν.  Τα σκουπίδια πρέπει να μαζευτούν ΤΩΡΑ και το καθεστώς του τι πετάει κανείς  στους κάδους και σε ποιόν απευθύνεται για τα ογκώδη απορρίμματά του, πρέπει να ξεκαθαρίσει. Δημοφιλείς προορισμοί και ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι δεν συμβιβάζονται.

Τις περισσότερες φωτογραφίες έστειλε αναγνώστρια του ιστολογίου και κάποιες έβγαλα κι εγώ σήμερα όταν πήγα να δω το θέαμα ιδίοις όμμασι.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: