Επιτυχής η έκβαση του πειράματος.

Επιτυχής ήταν η έκβαση του πειράματος που σας είχα υποσχεθεί σε παλιότερη ανάρτηση ότι θα άλλαζε την εμφάνιση εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. Όπως βλέπετε κι εσείς το αποτέλεσμα δικαίωσε την υπομονή και τους κόπους μας.
Η επιτυχία του εγχειρήματος ανοίγει το δρόμο και για εφαρμογή του στο ανθρώπινο κεφάλι.

Όσοι θέλετε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα στο δικό σας κεφάλι χρειάζεστε τρία πράγματα. Αρχικά, επαρκή ποσότητα πριονιδιού ή κάτι παρόμοιο. Το ομοίωμα του κεφαλιού που κάναμε το πείραμα ήταν γεμάτο πριονίδι. Στην περίπτωση του ανθρώπινου, αυτό μπορεί να αντικατασταθεί με  πίτουρα που άλλος λίγο άλλος πολύ  όλοι διαθέτουμε μια σχετική ποσότητα στον εγκέφαλο.

Το επόμενο είναι σπόροι. Δυστυχώς, ο πωλητής που μου το προμήθευσε, βλέποντας το αυξημένο προσωπικό μου ενδιαφέρον αρνήθηκε να αποκαλύψει το είδος των σπόρων. Ο καθένας ας επιλέξει το κατάλληλο ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει. Κατσαρά μαλλιά, ίσια, καρφάκια, με άνθη, καρπούς κ.λ.π οδηγούν σε διαφορετικούς σπόρους. Ζητήστε συμβουλή και από τον προσωπικό σας κομμωτή γεωπόνο αν μπερδευτείτε.

Τέλος, χρειάζεται πότισμα κάθε 4-5 μέρες, κάτι που στην περίπτωση του ανθρώπινου κεφαλιού έτσι κι αλλιώς γίνεται με το λούσιμο. Προσοχή όμως, ΟΧΙ στη χρήση σαμπουάν, μπορεί να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα. ΝΑΙ στη χρήση βελτιωτικών λιπασμάτων. Οι της βιολογικής καλλιέργειας και υγιεινής ζωής ας μη βάλουν τίποτα.

Καλή επιτυχία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: