Στο Αλουμίνιο της Ελλάδας, η Δέσποινα Σπανούδη και μέλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος.

Συνάντηση με τον Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων και μέλη της διοίκησης της επιχείρησης Αλουμίνιο της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, είχε σήμερα η Δέσποινα Σπανούδη.

Η Δέσποινα Σπανούδη διατύπωσε την πρόθεση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος να συμβάλλει για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ελαχιστοποίηση των εργαζομένων σε εργολαβίες, τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και να στηρίξει τα αιτήματα των εργαζομένων για βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών λειτουργίας του εργοστασίου ιδιαίτερα σε σχέση με τη διάθεση της κόκκινης λάσπης και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Ο Τάκης Οικονόμου, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, δήλωσε ότι για τη  διασφάλιση της πορείας του Αλουμινίου απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας. Τόσο από τη διοίκηση όσο και από το σωματείο διατυπώθηκε διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης με τις κινήσεις πολιτών προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα θέματα που σχετίζονται με το εργοστάσιο.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λαγός, εργαζόμενος επί χρόνια σε εργολαβίες του εργοστασίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: