Κάποιοι έχουν όρεξη για παιχνιδάκια.

Υπάρχουν κάποιοι που στο ευαίσθητο πεδίο των υποψηφιοτήτων των δημοτικών εκλογών, βρήκαν χώρο να παίξουν. Ήρθαν στο blog υποτίθεται ανακοινώσεις συμπολιτών μας με ονοματεπώνυμο, που τοποθετούν τον εαυτό τους στον ένα ή τον άλλο συνδυασμό. Οι ανακοινώσεις αυτές είναι ψευδείς. Μια είναι τόσο ολοφάνερα ηλίθια, που είναι αντιγραφή ανακοίνωσης άλλου υποψηφίου συμβούλου, στην οποία έχει αλλαχτεί στο εσωτερικό κείμενο το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που υποτίθεται υποστηρίζει, ενώ στο τέλος η ανακοίνωση καταλήγει με άλλο υποψήφιο.

Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο γιατί χρησιμοποιούνται ονοματεπώνυμα συμπολιτών μας εν αγνοία τους. Επειδή το Αράχωβας blog δεν έχει τη διάθεση να παίξει, ούτε να εμπλέξει σε περιπέτειες άθελά του συμπολίτες μας, όσοι επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κείμενο στις σελίδες του (που να συνάδει πάντα με το ύφος του ιστολογίου), ελάτε σε προσωπική επαφή με τον διαχειριστή. Οι παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν που πρέπει να απευθυνθούν.

Οτιδήποτε άλλο δεν θα δημοσιεύεται.

Ένα Σχόλιο

  1. Εγώ να συμπληρώσω (αν πρόκειται για την ίδια ¨ανακοίνωση¨ που ήρθε και σε μένα), με μια φιλική συμβουλή προς τους επίδοξους πλακατζήδες:

    παιδιά μάθετε πρώτα να βάζετε 2 λέξεις τη μια κοντά στην άλλη και μετά δοκιμάστε να παίξουμε… Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει…

    Ντελάλης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: