Ανακοίνωση του Στάθη Γιαννέλου.

Προσοχή δεν πρόκειται για μια επίκαιρη ανακοίνωση.  Έχει έρθει στο blog από τις 9 Αυγούστου και η δημοσίευσή της αποτελεί υπόσχεση στον αποστολέα ότι θα αναρτηθεί όταν αποκτηθεί επαφή με το διαδίκτυο.

Φίλες και Φίλοι

Μετά από συζήτηση που είχα με τον Γιάννη Πατσαντάρα και την τιμητική για μένα πρόταση του να συμμετάσχω στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφαση μου να είμαι  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιάννη Πατσαντάρα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που ασχολήθηκα μα τα κοινά θέλω να πιστεύω ότι φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μου, εργαζόμενος για το καλό του τόπου μας, χωρίς κανένα υλικό όφελος και πράττοντας πάντα αυτό που μου επέβαλε η συνείδηση μου και η αγάπη για το χωριό μου.

Γνωρίζετε επίσης ότι δεν δίστασα να συγκρουσθώ με οποιονδήποτε εάν επρόκειτο για θέματα διαφάνειας και αξιοπιστίας αποποιούμενος ακόμη και «τίτλους» κι «αξιώματα».

Η θητεία μου αυτή στα δημοτικά μου δίδαξε ότι τα στοιχεία που πρέπει να διέπουν έναν Δημοτικό Άρχοντα είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα του ή πλήρης διαφάνεια στις ενέργειες του, ο σεβασμός στις διαδικασίες και πάνω από όλα η αγάπη για τον τόπο του.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο Γιάννης Πατσαντάρας  έχει όλα τα παραπάνω σε υπερθετικό μάλιστα βαθμό αποφάσισα να συστρατευθώ μαζί του στην έντιμη αυτή και ενωτική προσπάθεια μας.

Για αυτό απευθύνομαι σε όλους τους Αραχωβίτες και Αραχωβίτισσες, αλλά και στους παλιούς μου συμμαθητές και φίλους στα Άσπρα – Σπίτια, την Αντίκυρα, το Δίστομο και το Στείρι και ζητώ την υποστήριξη τους.

Έχοντας μεγαλώσει στα Άσπρα – Σπίτια και μετέπειτα στην Αράχωβα γνωρίζω ότι υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε για την ανάπτυξη της περιοχής αρκεί να είμαστε ενωμένοι.

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τυχόν διαφορές του παρελθόντος και τις όποιες κομματικές σημαίες. Ο καθένας έχει την πολιτική του ταυτότητα ενίοτε και την κομματική. Στις Δημοτικές εκλογές όμως μόνο μια ταυτότητα πρέπει να έχουμε όλοι. Την Αγάπη για τον τόπο μας.

Ας το αποδείξουμε όλοι μαζί.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Στάθης Γιαννέλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: