Έστησαν σκοπιανή σημαία στον Λευκό Πύργο στο Google Earth.

Μια φίλη που θα ταξιδέψει αυτές τις μέρες προς τα βόρεια και έψαχνε τοποθεσίες στο google earth, είδε σε μια πανοραμική άποψη του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη τη σημαία των Σκοπίων! Δεν πίστευε στα μάτια της και με πήρε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσω. Πράγματι αν επισκεφθείτε αυτή την ώρα το Λευκό Πύργο θα δείτε αυτή την εικόνα.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι έχει γίνει ήδη γνωστή η προκλητική ενέργεια των Σκοπιανών χρηστών της υπηρεσίας της google και ότι τα ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών προχώρησαν σε διάβημα προς την Google και σήμερα αναμένεται να υπάρξει διορθωτική κίνηση.

Ένα Σχόλιο

  1. Εκ μέρους της Google αναφορικά με την εμφάνιση της σημαίας των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Google Maps χθες, σας ενημερώνουμε ότι οι 3D εικόνες στους χάρτες του Google Earth δημιουργούνται από τους χρήστες και όχι από την Google. Εικόνες που παρέχονται από την κοινότητα και παραβιάζουν το περιεχόμενο της πολιτικής της εταιρείας για το Google 3D Warehouse αφαιρούνται. H Google, ανταποκρινόμενη εχθές σε αναφορές χρηστών για παραβίαση της πολιτικής των 3D εικόνων σε χάρτες του Google Earth, αφαίρεσε ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από χρήστη στο Google Earth.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: