Έλλειψη και περίσσια κάδων απορριμμάτων.

Η πρώτη φωτογραφία είναι μια τυπική εικόνα των ημερών του Πάσχα. Ξεχειλισμένοι κάδοι απορριμμάτων στην είσοδο της πόλης. Δύο κάδοι ανακύκλωσης και μόνο ένας για τα υπόλοιπα απορρίμματα που βέβαια δεν φτάνει  για να καλύψει τις ανάγκες της γειτονιάς και όσων επισκεπτών φεύγοντας αφήνουν εκεί τα απορρίμματά τους.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι στην απέναντι πλευρά του δρόμου στην πλατεία που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ. Παρατημένοι πίσω από φορτηγά χωρίς πρόσβαση σ΄αυτούς, άλλοι χωρίς καπάκι, άλλοι χαλασμένοι και γυρισμένοι ανάποδα  ούτε επισκευάζονται ούτε αποσύρονται. Εκεί που είναι λειτουργούν οι ίδιοι ως απόρριμμα.

Αυτή η εικόνα θα μπορούσε  να δικαιολογήσει την έλλειψη κάδων στην πρώτη φωτογραφία αλλά υπάρχει και η τρίτη. Διακόσια μέτρα παρακάτω στο δρόμο προς τα σφαγεία υπάρχουν αποθηκευμένοι  εδώ και μήνες, ίσως και χρόνο (όποιος θυμάται ας μας πει), δέκα ολοκαίνουριοι και αχρησιμοποίητοι κάδοι απορριμμάτων. Είναι ερωτηματικό τι περιμένει αυτό το τρενάκι κάδων εκεί τόσους μήνες και δεν  μπαίνει σε χρήση.

Από τη μια έχουμε έλλειψη, από την άλλη περίσσια κάδων. Πως λέγεται αυτό; Αδιαφορία, έλλειψη συντονισμού, κακή οργάνωση, πως;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: