Παρουσίαση της νέας εφημερίδας: «Αχός Αράχωβας».

ph2

Σήμερα στις 18.30 ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση στους πολίτες της Αράχωβας του πρώτου τεύχους της νέας τοπικής εφημερίδας «Αχός Αράχωβας». Βρέθηκα στην εκδήλωση με αρκετά ερωτηματικά και περιέργεια για την νέα έκδοση. Μετά από περίπου μια ώρα αναμονή από τους ασήμαντους ενδιαφερόμενους για να έρθουν οι σημαντικοί αδιάφοροι Πέτρος Τατούλης (πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και αιτία της καθυστέρησης), Άρια Αγάτσα (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και  Μιχάλης Γιαννάκης (βουλευτής ΝΔ) ξεκίνησε η παρουσίαση με τις καθιερωμένες ομιλίες και ευχολόγια.

Εκδότης της εφημερίδας είναι ο Στάθης Γιαννέλος, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Γιώργου Ανδρέου-Λεόντιου και εδώ γεννιούνται τα πρώτα ερωτηματικά για τον σκοπό αυτής της έκδοσης. Θα αποτελέσει ένα βήμα της παράταξης που ελέγχει επί σειρά τετραετιών τον Δήμο ή θα καταφέρει να είναι μια ανεξάρτητη φωνή που θα αγκαλιάσει όλες τις απόψεις; Η ιδιότητα του εκδότη να είναι και δημοτικός σύμβουλος της συγκεκριμένης παράταξης δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Να σημειώσω ότι κατά την παρουσίαση, ο συντονιστής και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Δ. Ανδρέου, ανέφερε ότι η Αράχωβα χρειάζεται μια έντυπη φωνή γιατί «πολλά πράγματα κάνουμε που δεν φαίνονται. Υπάρχει έλλειμμα πληροφόρησης «.  Άρα η νέα εφημερίδα θα αποτελεί φερέφωνο του Δήμου; απορώ εγώ. Αν συμβεί αυτό, οι μέρες της, δηλαδή ο αριθμός των τευχών  και η αποδοχή της θα είναι μετρημένες. Αν προβάλει όλες τις φωνές και οι συμπολίτες μου αποφασίσουν να γράψουν για θέματα που τους αφορούν, θα έχει λόγο ύπαρξης.

Ξεφυλλίζοντας το πρώτο τεύχος έμεινα στη διπλή σελίδα με  τίτλο αριστερά: «Τα εν Δήμω», φωνή του Δήμου με χαιρετισμούς και σύντομη παρουσίαση των έργων που τρέχουν, (αυτά που λέγαμε παραπάνω) και στην δεξιά σελίδα με τίτλο: «Τα εν οίκο», που θα είναι η φωνή των πολιτών. Πήγε αμέσως το μάτι μου εκεί. Με τίτλο «Δημοτικοί άρχοντες ακούτε;» υπάρχει ένα άρθρο για την απαράδεκτη κατάσταση ενός παιδότοπου στην είσοδο της πόλης. Οι παιδικές χαρές στην Αράχωβα (κυρίως η συγκεκριμένη), είναι παρατημένες και επικίνδυνες. Χρόνια τώρα, τα παιδιά μεγαλώνουν παίζοντας ανάμεσα σε σίδερα οικοδομών, σπασμένα τσιμέντα, κατεστραμμένα και ασυντήρητα παιχνίδια. Πλήρης αδιαφορία για τους νέους συμπολίτες μας.

Κοίταξα να δω ποιος υπογράφει το άρθρο αλλά δεν υπάρχει υπογραφή. Άρα προέρχεται από τον εκδότη, που είπαμε ότι είναι και δημοτικός άρχοντας, άρα με τον τίτλο «Δημοτικοί άρχοντες ακούτε;» αναφέρεται στον εαυτό του! Η παράταξή του είναι υπεύθυνη για το χάλι και την χρόνια εγκατάλειψη των παιδότοπων στην Αράχωβα.  Στο τέλος του άρθρου γράφει με έντονα γράμματα: «Κύριε Δήμαρχε αναμένουμε τις αντίστοιχες ενέργειές σας. Οι πληροφορίες μας (!) (δικό μου το θαυμαστικό) λένε ότι τα κονδύλια έχουν εγκριθεί. Ελπίζουμε σε γρήγορη επίλυση του ζητήματος».

Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται σικέ η όλη δημοσίευση; Βρήκαμε ένα θέμα που έχουν εγκριθεί τα κονδύλια, το παρουσιάζουμε ως χρονίζον πρόβλημα, και να που  σύντομα έρχεται η λύση του. Πατριώτες, περιμένω στα επόμενα τεύχη και ανάδειξη προβλημάτων που οι πληροφορίες σας λένε ότι δεν έχουν εγκριθεί τα κονδύλια. Εκεί θα δούμε πόσο διάθεση για κριτική έχετε.

Πάντως ανεξάρτητα από την κριτική και τα δικά μου ερωτηματικά, εύχομαι πολλά ουσιαστικά τεύχη στην νέα εφημερίδα.

32 Σχόλια

 1. Μα απ’όσο γνωρίζω ο κ. Γιανέλλος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Ανδρέου-Λεόντιου. Εσείς ακόμη να το μάθετε?
  Μάλλον η εφημερίδα είναι το αποτέλεσμα της γνωστής κόντρας δήμαρχου-Γιανέλλου, για την οποία έχει βουίξει ο τόπος.
  Και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να του κάνει αντιπολίτευση και σκληρή κριτική, μιας και απ’οτι φαίνεται οι δυο τους εχουν μπει σε σκληρή διαμάχη.
  Άλλωστε, δημοτικές εκλογές έρχονται. Μια εφημερίδα πάντα χρειάζεται…

 2. Hρεμήστε παιδιά, μη βλέπετε φαντάσματα παντού. Στον πρώτο φίλο με την όντως εμπεριστατωμένη κριτική έχω να πω ότι ερχόταν από Αρκαδία ο Πέτρος Τατούλης άρα ας τον συγχωρήσουμε. Για τα υπόλοιπα προφανώς δεν ήξερε ότι έχω αποχωρίσει καταγγέλλοντας αυτά που γράφω, άρα σικέ μακριά από μένα. Δεκτή η κριτική όμως. Στον δεύτερο φίλο που μιλάει για διαμάχες και φαίνεται πιο ενημερωμένος να πω ότι η εφημερίδα ήταν ένα παλιό όνειρο και δεν έχει να κάνει με τον δήμαρχο όποιος και να ναι, αλλά με το χωριό μου και επειδή φαίνεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα θα πρεπε να γνωρίζει επίσης για μένα. Όσο για τις υπόνοιες περί δημοτικών εκλογών θα τα διαωασει (διαβάσει;) σύντομα. Ευχαριστώ πάντως για την κριτική…αλλά δεκτή!!!!! Και επώνυμα στις στήλες μας. Στάθης Γιαννέλος.

 3. signomigia ta orthografika lathi alla egrafa…en ptisei…kalo sk patriotes…kai perimeno na sas filoxeniso stis stiles mas

 4. Κύριε Γιαννέλο πράγματι δεν γνώριζα την αποχώρησή σας από το περιβάλλον του νυν Δημάρχου. Τώρα όμως μου γεννήθηκε μια άλλη απορία. Η διαφωνία και αποχώρησή σας αφορά τον συγκεκριμένο δήμαρχο ως άτομο ή συνολικά την παράταξη που πλειοψηφεί στον Δήμο;
  Χαίρομαι πάντως που δέχεστε την καλοπροαίρετη από μέρους μου κριτική. Όσο για τα ορθογραφικά λάθη, μαζεύτηκαν. Παρακαλώ όμως ας μη γράφουμε με greeklish.

 5. @Γιανέλλος

  Δεν άφησα καμία υπόνοια περί δημοτικών εκλογών! Και αυτό που εννοω (!) και όχι υπονοω, είναι ότι μια εφημερίδα επηρεάζει την κοινή γνώμη τόσο θετικά (για κάποιον ανερχόμενο) όσο και αρνητικά (για κάποιον «κατερχόμενο»). Ασχέτως με το παλιό όνειρο (δεν έχω λόγω να το αμφισβητώ), το παραπάνω αποτελεί αδιάψευστη αλήθεια. Το αν χρησιμοποιείς ένα «όπλο», δεν αλλάζει το γεγονός ότι το κατέχεις.
  Ωστόσο οφείλω να ευχηθώ στην προσπάθεια καλή επιτυχία και πολλά, έγκυρα και αντικειμενικά τεύχη…

 6. Αγαπητέ «Ανώνυμε» ευχαριστώ για την συμμετοχή σας σ’ αυτό το ιστολόγιο. Για να διευκολύνω την συζήτηση θα παρακαλούσα να χρησιμοποιείτε ένα ψευδώνυμο αν δεν επιθυμείτε την επωνυμία, για να μπορεί κάποιος να σας απαντήσει. Διαφορετικά αν εμπλακούν στο διάλογο κι άλλοι «Ανώνυμοι» πως θα ξεχωρίζουμε ποιος λέει τι;

 7. Οχι φιλε …αποχωρησα για ιδεες κι οχι προσωπα…οι παραταξεις ειναι για προβατα…κι εγω τετοιο δεν υπηρξα ποτε…τα υπολοιπα θα τα δειξου τα φυλλα τα επομενα..ο καθενας μας εχει μια ιστορια…το ποσο την σεβεται το δειχνει ο…πανδαματωρ χρονος…οχι τα παχια λογια

 8. Πιστεύουμε οτι η έκδοση εφημερίδας για τα δρώμενα στην Αράχωβα ήταν σωστή κίνηση. Διαβάζοντας την όμως, μας ξένησε ο τρόπος αναφοράς σας, στην Ελένη Μαργέλου καθώς και το οτι ο Σύλλογος Γυναικών συνεδριάζει κάθε Σάββατο στο Ρετρό και μέσα σε κεντρική σελίδα, υπήρχε ολοσέλιδη καταχώριση της δράσης του Συλλόγου Γυναικών.
  Επίσης δεν μπορεί να είναι θέμα συζήτησης σε μια εφημερίδα που θέλει να προσελκύσει κοινό και δη σοβαρό κοινό, φωτογραφίες γυναικών στο facebook.

  Αυτού του είδους οι προσεγγίσεις να είστε σίγουρος κύριε Γιαννέλο, οτι είναι χαμηλού επιπέδου και περιμέναμε μια πνευματική, ηθική ανάταση, ειδικά στο 1ο φύλλο και οχι κουτσομπολίστικες και άστοχες παρατηρήσεις.

 9. Φίλε παρατηρητή….η παρατηρήτρια… μένω έκπληκτος ότι σε ξένισε ο τρόπος αναφοράς μου στην φίλη μου Ελένη. Μίλησα για ένα γεγονός πραγματικό για να μάθουν όλοι ποια ήταν. Λυπάμαι αλλά όπως τους προηγούμενους τους σχολιαστές τους ευχαρίστησα εσένα θα σε πω πολύ κακοπιστη!!!!!! όσο για τ άλλα. Η εφημερίδα απευθύνεται σε όλους και γράφει για όλους. Ο καθένας διαλέγει αν θα τη διαβάσει και τι θα διαβάσει. Αν διακρίνεις κάποια επιθετικότητα είναι γιατί δεν περίμενα ούτε γι αστείο να σχολιαστεί η αναφορά μου στην φίλη και γυναίκα του καλύτερου μου φίλου. Και η κριτική έχει κάποια όρια

 10. Όσο για το σύλλογο γυναικών χιούμορ έκανα βρε παιδιά γιατί διασκεδάζουμε μαζί!!!!! κάθε Σάββατο…έλεος

 11. οπως θα δειτε παντως στο επομενο φυλλο μας ολες οι παρατηρησεις εκτιμιθηκαν δεοντως…κυριοι ανωνυμοι …αν και αν προσεξει καποιος απο που τραβηχτηκε η φςτο και ματα δει μια πανοραμικη φωτο της εκδηλωσης..βρισκει πολυ ευκολα το καλοπιστο μεν…ανημερωτο?!!!!!δε κριτη μασ χαχαχαχα

 12. Το πρόβλημά σας είναι να ανακαλύψετε τον «καλόπιστο ανημέρωτο κριτή» ή να απαντήσετε επί της ουσίας σε ότι λέγεται και σας αφορά;

 13. δεν εχω ν απαντησω σε τιποτα γιατι δεν κρυφτηκα ποτε μου…και γιατι φιλε εγω δεν επισημαινω!!!!παλευω να το λυσω…το να καθεσαι αμετοχος και να κριτικαρεις ειναι πολυ ευκολο…ελα μεσα να δεις την γλυκα χαχαχα ετσι να σου κανω και σενα λιγο κριτικη…τελος παντων …εσυ θα επισημαινεις κι εγω θα τα λεω..τορα σε οτι μ αφορα το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι ολα αυτα τα κανα γιατι παω για δημαρχος…για να τελειονουμε λοιπον…ο τροπος που γινονται οι εκλογες εδω…βαλε αυτον γιατι εχει μεγαλο σοικ.λ.π μου ειναι απεχθης!!!!!αν καποτε καταφερουμε να βγαλουμε ενιαιο συνδιασμο με τουσ 20 καλιτερους πραγμα που τα κομματοσκυλα δεν θα το ηθελαν ποτε…τοτε ισως….αυτα φιλε και ελα και σε κανενα δημοτικο συμβουλιο…θα μαθεις πολλα

 14. Από τη στιγμή που κάποιος (δεν αναφέρομαι μόνο σ’ εσάς) επιλέγει να ασχοληθεί με τα κοινά και με τις αποφάσεις του επηρεάζει τις τύχες όλων μας, την κριτική και τον έλεγχο θα τα εισπράξει είτε του αρέσει είτε όχι. Είναι κανόνας του δημοκρατικού παιχνιδιού.
  Όσο για την κριτική ως προς εμένα μπορείτε να την ασκήσετε εδώ στα λεγόμενά μου. Δεν είναι απαραίτητο να μετατραπούμε σε κοινωνία Δημοτικών Συμβούλων.

 15. κανενα προβλημα οσον αφορα την κριτικη…και σεβαστη….ας περιμενουμε λοιπον τα επομενα φυλλα ..στα λεγομενα σου την ασκησα την κριτικη…γιατι αν συμμετειχες στα δημ συμβουλια ως θεατης δεν θα εγραφες ποτε το πρωτο κειμενο…δεν αλλαζει φιλε η κοινωνια απο μια καρεκλα μπροστα σ εναν υπολογιστη…δεν φτανει αυτο…οι αμετοχοι ειναι εξ ισου ενοχοι…

 16. @ Giannelos

  1ο φάουλ:
  Συγχαρητήρια που «ανακαλύψατε» τον ανενημέρωτο κριτή σας… Προς τι όμως τα πολλά «χαχαχα»? Προφανώς έχετε μάθει στην εταιρεία που εργάζεστε λόγω της θέσης σας, να έχετε πάντα δίκιο, να σας καλοπιάνουν οι υφιστάμενοί σας, και να έχετε το αλάνθαστο του Πάπα. Τόσο πολύ που δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και «δεν έχετε να απαντήσετε σε τίποτα…». Δυστυχώς έχω να σας πληροφορήσω ότι είστε σαν όλους μας. Και η κριτική, είναι μέρος της ζωής, όσο κι αν δεν σας αρέσει επειδή από εδώ δεν σας καλοπιάνουμε… Όσο θα λέτε πράγματα αντικειμενικά σωστά και ουσιαστικά, θα συμφωνούμε, όσο όμως όχι, θα σας κριτικάρουμε είτε είμαστε στο δημοτικό συμβούλιο, είτε όχι. Άλλωστε, έχουν δικαίωμα κριτικής και οι πολίτες που δεν έτυχε να είναι στο δημοτικό συμβούλιο.

  2ο φάουλ:
  Όσον αφορά για τον τρόπο των εκλογών, δεν φταίνε εκείνοι που διαλέγουν τους υποψήφιους με μεγάλα σόγια, αλλά τα πρόβατα που τους ψηφίζουν επειδή είναι σόι. Και μην είστε τόσο σίγουρος, ότι εσείς είστε μέσα στους 20 καλύτερους της Αράχωβας. Αν είστε, οκ, μην το θεωρείτε όμως και δεδομένο.

  Ψάξτε λοιπόν τώρα να βρείτε κι εμένα, όλο και κάποιον θα έχετε που να ξέρει από το ίντερνετ για να με βρει… Κι εδώ θα πω κι εγω: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

 17. @ Oresibios
  Νομίζει ότι έχει ανακαλύψει… Η «ανακάλυψή» του στηρίζεται σε αυθαίρετες υποθέσεις.
  1. Υποθέτει αυθαίρετα ότι ο φωτογράφος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον συντάκτη του άρθρου.
  2. Υποθέτει αυθαίρετα ότι ο φωτογράφος έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ώστε να φωτογραφηθεί κι αυτός στην «πανοραμική» και ότι δεν σκυλοβαρέθηκε από τους λόγους και έφυγε.
  3. Υποθέτει αυθαίρετα ότι ο φωτογράφος ήταν καρφωμένος σε μια θέση και ότι δεν τριγυρνούσε στην αίθουσα.
  Παρόλα αυτά εγώ αναγνωρίζω ως ανθρώπινη την περιέργεια να μάθει ποιος είμαι. Τα χάχανα βέβαια στο σχόλιό του ήταν άκομψα.

 18. οςον αφορα τον ορεισιβιο…ειναι προφανες οτι ξερει που δουλευω αρα ας ρωτησει τους 42 αραχωβιτες που δουλευουν εκει …πως εχω μαθει….το χα χα ηταν ενδειξη χιουμορ κι οχι ειρωνεια..τωρα αν ειμαι στους 20 καλιτερους κι εννοω καλυτερους οςον αφορα τη διαθεση προςφορας στοχωριο …η στους 20 χειροτερους..σεβαστη καθε γνωμη……καλοπιστη…τωρα απλα μου κινησε την περιεργεια το καλο στυλ του blog κι αναρρωτηθηκα ποιος ειναι…εν κατακλειδι..τι εγινε βρε παιδια…χασαμε το χιουμορ μας..και ειδικα ο ορεισιβιος που μιλαει για υφισταμενους…μηπως ειχες κανει αιτηςη στη κοκα κολα και δεν σε πηραν?λιγο χιουμορ ωρε παιδια…εγω παντως σας εβαλα σε περιοπτη θεση στα…νεα της στρουγκας..προφανως επειδη δεν μου αρεσει η κριτικη…χωρις χα χαχα…υγεια να εχουμε

 19. απλα φιλε επειδη η δεοντολογια το επιβαλλει..κι αφου μουεδωσες την αδεια στο φυλλο του νοεμβριου εχω χρησιμοποιησει τα περι ανακυκλωσης ..εκεινη την φωτο με το…παραδοσιακο σπιτι..κ.λ.π

 20. ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ….Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ….ΟΡΕΙΣΙΒΙΟΣ..ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΡΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ…ΕΔΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ…

 21. Προς όλους: Θα ήθελα να αφήσουμε κατά μέρος τις δουλειές και την προσωπική ζωή του καθενός και να μένουμε στην ουσία των πραγμάτων.

 22. @ Giannelos

  Έχεις χάσει τον έλεγχο. Δεν κρίνω τη δουλειά σου και την προσωπική σου ζωή, αυτά δεν με αφορούν στο ελάχιστο. Δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από σένα. Κρίνω συμπεριφορές αλαζονικές, ειρωνικές, δήθεν χιουμοριστικές, και αναρωτιέμαι από που προέρχονται. Γιατί η φράση «αν καποτε καταφερουμε να βγαλουμε ενιαιο συνδυασμο με τους 20 καλύτερους […] τοτε ισως…» μόνο αλαζονεία δείχνει. Τόσο αυτή όσο και άλλες. Θα σου πρότεινα να μην προσπαθείς να κρυφτείς βάζοντας την ταμπέλα «έκανα χιούμορ», γιατί οι αναγνώστες καταλαβαίνουν και σε πληροφορώ ότι δεν γελάνε καθόλου με τέτοιου είδους αστεία… Στο ξαναλέω, όσο θα γράφεις πράγματα αντικειμενικά και ουσιαστικά θα επικροτώ, όσο όμως όχι, θα βρίσκομαι απεναντί σου.

  Όσον αφορά δε το αν έχω κάνει αίτηση στην κόκα-κόλα, σε πληροφορώ ότι ούτε έχω κάνει, ούτε σκοπεύω να κάνω, άρα μην ψάχνεις να με βρεις εκεί. Και θα έπρεπε να λαμβάνεις σοβαρά αυτά που σου λέω και να σε προβληματίζουν, μιας και δεν θα μου χρειαστείς και ως εκ τούτου η κριτική μου είναι αμερόληπτη και αντικειμενική.

  @ arachovasblog

  Έμεινα στην ουσία των πραγμάτων. Ωστόσο υπερασπίστηκα τον εαυτό μου από το (μάλλον) «χιούμορ» του Γιαννέλου περί αιτήσεων στην κόκα-κόλα και (πιθανής) εμπάθειας και κόμπλεξ προς το άτομό του (λόγω απόρριψης!), προκειμένου να με απαλλάξω από κάθε σκιά. Μάλλον ο Γιαννέλος έτσι ξέρει να μετράει τον κόσμο. Υποβιβάζουμε κάθε τι που μας κριτικάρει, προκειμένου να είμαστε καλύτεροι από αυτό.

 23. @ Giannelos

  Και κάτι ακόμα προς τον Γιαννέλο: Πλανάσαι πλάνην οικτρά αν νομίζεις ότι όλοι σ’αυτή τη ζωή περιμένουν να γίνουν υπάλληλοι της κόκα-κόλα κι εσύ είσαι ο εθνικός ευεργέτης. Και θα περίμενα από σένα μια καλύτερη (από πριν) απάντηση.

 24. @ Oresibios
  Θα ήθελα να επανέλθω στην προηγούμενη παράκληση και να πω ότι εμείς μιλάμε από την ασφάλεια της ανωνυμίας ενώ έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο με ονοματεπώνυμο. Ας το σεβαστούμε αυτό κι ας χαμηλώσουμε τους τόνους.

 25. το να κρυβεσαι κυριε ορεισιβιε…η κυρια δεν ξερω…και να λες διαφορα ειναι ευκολο…απλα μ επιβεβαιωσες οτι καποιο προσωπικο προβλημα υπαρχει.εν πασει περιπτωσει το…παιχνιδι ειναι ανισο…εσεις κρινετε ανωνυμα…κι εγω επωνυμα.οριστε..πεστε τα ονοματα σας κι ελατε το σαββατο να πιουμε εναν καφε..και κριτικαρετε οσο θελετε..με επιχειρηματα ..οπως στ αρχικα σχολια κι οχι ..περι εθνικων ευεργετων…..κ.λ.π…γιατι αλλιως νομιμοποιουμαι να βλεπω υποπτα κινητρα πισω απο των κριτικη σου ορεισιβιε…εκτος …αντε να κανουμε λιγο χιουμορ να πεσουν οι τονοι..αν σ εχει βαλει…..ο δημαρχος…..αυτα παιδια..

 26. παντως ιδρυτη του..blog παρα την ανωνυμια εγω το θεωρω καλο αυτο που γινεται γιατι ακουμε και την αντιπερα οχθη ακομη κι αν αυτη ειναι κακοπιστη οταν ειναι κι απ οποιον ειναι..και οπως θα δεις στο επομενο φυλλο σ αντιγραφω .

 27. @ Giannelos

  Προσωπικά, δεν έχω τη «μύγα» της κακοπιστίας… Και άρα δεν «μυγιάζομαι»… Όπως είπα, η κριτική που σου άσκησα είναι και αμερόληπτη και ανιδιοτελής! Και οι (έστω και για πλάκα) υποψίες σου περί «σκοτεινών» δυνάμεων (δήμαρχος??) που με υποκινούν, θα αποδειχθούν εν τέλει όντως αστείες.

  Αναγνωρίζω ότι το «παιχνίδι» είναι όντως άνισο. Εντούτοις, θα παρεμβαίνω όταν το κρίνω αναγκαίο και συμμορφούμενος με τους σκοπούς δημιουργίας του παρόντος ιστοχώρου.

  Ορεσίβιος.

 28. οχι και σκοτεινες δυναμεις ο δημαρχος ….μια χαρα ανθρωπος ειναι κι εχεο προσφερει…μην τρα μηδενιζουμε ολα..ενα αστειο ειπα…ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..

 29. Δεν είπα πουθενά ότι όλοι και όλα είναι χάλια. Απλά εστίασα σε κάποια θέματα που κατά την άποψή μου υπάρχει πρόβλημα. Το σχόλιό σας που εμπλέκει τα ονόματα και άλλων δυο συμπολιτών μας δεν το δημοσιεύω γιατί πιθανόν δεν έχουν καμιά διάθεση να εμπλακούν σε προσωπικές αντεγκλήσεις. Δεν έχω λόγους να αμφιβάλω γι αυτά που λέτε σχετικά με το μισθό σας από το Δήμο. Αυτό όμως δεν καθιστά τα πάντα καλά καμωμένα και την κριτική άνευ λόγου ύπαρξης.
  Όσο για την απορία σας γιατί ζούμε σ΄αυτό το χωριό αφού δεν μας αρέσει, δεν το σχολιάζω. Μου θυμίζει αντίδραση μικρού παιδιού.
  Τέλος θυμίζω ότι εδώ σχολιάζουμε ένα άρθρο που θέμα έχει την παρουσίαση της εφημερίδας σας. Αν θέλετε να υπερασπιστείτε συνολικά το έργο του Δήμου κάντε το από τις στήλες της εφημερίδας.

 30. ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ……..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ Τ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ…ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑς ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ..ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…ΓΚΑΒΑΡΑΠΙΣΜΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ..ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΠΡΑΙΡΕΤΟ ΚΡΙΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Μ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΑ…

 31. Μετά από 29 σχόλια με ένα πέρα δώθε για την εφημερίδα και τα γραφόμενά της αποδείχτηκε οτι ο κος Γιαννέλος έχει πολλούς αντιπάλους και δη έξυπνους, γνώστες της Ελληνικής και ενημερωμένους. Ο κος Γιανέλος όμως νοιώθει δικαζόμενος και επετίθεται και αν τα βρει δύσκολα τότε διαφεύγει με … ενα αστείο είπα… κλπ.
  Σε αυτό το χωριό όποιος είπε οτι οι περισσότεροι κουβαλάνε ένα ταγάρι είχε δίκαιο! Δεν υπάρχει ουδείς λόγος μια εξαίρετη μερίδα σκεφτόμενων ανθρώπων να ανακατέβεται με τα ταγάρια!

 32. Την κουβέντα αυτή ξεκίνησα θέτοντας καλοπροαίρετα κάποια ερωτηματικά για τη νέα εφημερίδα, ως ένα βαθμό ανενημέρωτος (που παραδέχομαι αμέσως στο σχόλιο 4), αλλά εξελίχθηκε σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του εκδότη της εφημερίδας και των αναγνωστών αυτού του ιστολογίου. Δεν ήταν στους στόχους μου. Προσπάθησα να χαμηλώσουν οι τόνοι στα σχόλια 21 και 24 κι ενώ ο κος Γιαννέλος ηρεμεί και φαίνεται να συμφιλιώνεται με την ιδέα της διαφορετικής άποψης στο σχόλιο 26, πίστεψα ότι η κουβέντα κλείνει πολιτισμένα με το σχόλιο 27. Όμως επανέρχεται, θυμώνει, χάνει την ψυχραιμία του και επαναλαμβάνει τα ίδια με πρόσθετους χαρακτηρισμούς.
  Αυτό θα προκαλέσει και άλλα σχόλια χωρίς τέλος. Πιστεύω ότι η κουβέντα ανακυκλώνει τον εαυτό της και κουράζει τον αναγνώστη. Τα σχόλια υπάρχουν εδώ προς εξαγωγή συμπερασμάτων αλλά ο διαχειριστής αυτού του ιστολογίου θα δώσει ένα τέλος μη δημοσιεύοντας άλλα. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: